QUI SOM:

Motos Tió és un negoci familiar dedicat des de fa 40 anys al món del motor. Convivim primera i segona generació. Uns, hi aportem l’experiència i els altres, el coneixement de les noves tendències del sector.

Motos i Bicicletes Tió creix amb tu. Des del tricicle del petit passant per tot tipus de bicicleta –de carretera, muntanya o passeig- Aquí hi trobaràs el concessionari oficial de la comarca de les bicicletes Conor.

En motocicletes especilistes model, sobretot, urbà. Som servei oficial de Gilera i Piaggio-Vespa i concessionari oficial Sym. Experts en la restauració de Vespes

 

MANEL TIÓ PARE

De jove, explica, com es llevava sonnàmbul a rectificar motors. A ulls clucs podria canviar les peces d’una Vespa.

Tota la vida ha ensumat benzina i ha fet girar els pinyons de les bicis.

Fa 40 anys que es va establir per ell sol, sempre acompanyat per la Montse –la nena- que li fa els números, i avui és un referent en la restauració de motos antigues.

 

MANEL TIÓ FILL

Ha viscut al taller. Per Nadal contava les bicicletes que es venien a la botiga per saber si havia estat una bona campanya. No hi havia dubtes que seguiria amb el negoci familiar i s’ha format a casa i fora per conèixer com treballen les diferents marques.

Ja fa més de 15 anys que ha tornat a casa i és ell qui aporta futur i el coneixement de les tendències del sector al taller i a la botiga de Motos Tió.